Gå til indhold

Om Norck og ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde mere om Norck og de spørgsmål, vi ofte bliver stillet. Hvis du stadig har brug for hjælp, bedes du kontakte os ved at bruge denne formular.

Norck er en produktionsteknologivirksomhed baseret i Tyskland og USA, der specialiserer sig i specialfremstilling af plademetal, præcisions-CNC-bearbejdning og 3D-print ved hjælp af avancerede digitale teknologier. Ud over vores kapacitet har vi skabt en digital produktionsplatform for vores kunder, som har adgang til de store mængder af muligheder og kapaciteter hos topproducenter i Tyskland, Europa og USA gennem Norck.

Vores topleverandørbase omfatter tyske, europæiske og amerikanske pladefremstilling, CNC-bearbejdning, 3D-print, sprøjtestøbning og kompositproducenter.

Norcks primære mission er at sikre vores kunders forsyningskæde ved at sikre, at vores kunder har adgang til produkter og tjenester, de har brug for hele tiden og hver gang til rimelige priser, uden udsving i priser og leveringstider, med den produkt- og servicekvalitet, der er ud over deres forventninger.

For at nå denne mission udvikler vi teknologi og arbejder utrætteligt som et team af mekaniske ingeniører, salgsingeniører, forsyningskædeingeniører, produktdesignere, softwareingeniører, kunstig intelligens ingeniører. Dette kræver også forbedring af processer for design med henblik på fremstillingsevne, partnerskab med kun de bedste producenter for at udvide vores adgang til produktionskapacitet af høj kvalitet og endelig, men vigtigst af alt, forstå vores kunders behov i størst mulig detalje.

Norck, en førende produktionsvirksomhed drevet af teknologi, højkvalitetsdata og kunstig intelligens, fokuserer på fremstilling af fremragende kvalitet af metalpladedele, tilpassede dele og komponenter, en bred vifte af 3D-printede dele og lister. Det er en enkelt kilde til en lang række virksomheder rundt om i verden for deres behov for metalpladefremstilling, CNC-bearbejdning, 3D-print og støbning.

Udover sin egen produktionskapacitet giver Norcks mulighed for adgang til en enorm mængde af produktionskapacitet hos sine topkvalitetspartnere i hele Europa og USA det muligt at give sine kunder lav- og højvolumenproduktion, hurtig prototyping og en bred vifte af fremstillingstjenester fra ark metalfremstilling til 3D-print.

Norck er en tysk virksomhed med hovedkvarter i Mannheim, Tyskland og med vores globale kontorer i Californien, U.S.A. og London, U.K.

Digital produktion er et koncept og en ny forretningsmodel, hvor en teknologisk avanceret virksomhed, der er yderst kvalificeret inden for fremstilling, påtager sig følgende opgaver for sine kunder:

1- udvikler digitale værktøjer og platforme til at forbedre fremstillings- og indkøbsprocessen.

2- tager med sine højt kvalificerede ingeniører besværet og besværet med at administrere produktionsoutsourcing fra sine kunders hænder.

3- evaluerer leverandørens kvalitet og kvalifikationer løbende for at sikre, at der ikke er nogen overraskelse.

4- og endnu vigtigere, sikrer uafbrudt forsyningskæde, altid høj kvalitet og ingen usædvanlige prisudsving.

Design til fremstillingsevne, kendt som DFM, sikrer, at de komponenter, du designer, kan fremstilles med den eksisterende teknologi, som er afgørende for outsourcing.

Norcks topkvalificerede ingeniører vil gennemgå dit design ved hjælp af vores AI-drevne design-til-fremstillingssoftware og give feedback, hvis det er nødvendigt.

Du kan henvise til Norcks designvejledninger for CNC-bearbejdning og pladefremstilling.

Norck fremstiller en bred vifte af produkter til et stort udvalg af brancher. Vores hovedfokus er på metaldele af høj kvalitet fra en række forskellige stål og andre metaller, præcisions slidbestandige dele til de hårde opgaver, specialfremstillede komponenter fremstillet af materialer som hårdmetal og titanium, metalpladedele og -samlinger, plastdele med 3D-print og sprøjtestøbning.

Norck betjener en bred vifte af industrier, herunder rumfart, forsvar, robotteknologi, bilindustrien, forbrugerprodukter, elektronik, energi, industri, hardware, medicin og uddannelse.

Norcks kapacitet er dog ikke begrænset til disse industrier. Hvis du ikke er i en af disse brancher og mener, at Norcks evner er rigtige for dig, bedes du stadig anmode Norck om et tilbud.

Pladefremstilling er en proces, der bruger metalplader (aluminium, galvaniseret stål osv.) til at fremstille metalkomponenter, der bruges som en selvstændig del eller som en del i en samling. Fremstillingsprocessen omfatter normalt blankning/stansning, klipning, laser/plasma/vandstråleskæring, bukning, kantbøjning, formning, dybtrækning og klemning.

CNC-bearbejdning (Computer numerisk styret bearbejdning) betegner en proces, der bruger en computer til at styre bearbejdningsværktøjets bane. Den anvender mange bearbejdningsteknikker, såsom fræsning, boring og skæring. Selv 3D-print er en CNC-maskine.

De mest almindelige CNC-maskiner kan styre værktøjets bevægelse i 3 akser, deraf navnet 3-akset bearbejdning. Ud over at styre værktøjet, styrer nogle CNC-maskiner også emnet ved at dreje det om dets akse (4-akset maskine) eller to akser (5-akset maskine).

3D-print er en additiv fremstillingsproces, der bruger flere materialer til at fremstille dele og samlinger. Det hjælper med at gøre designs til skalerede prototyper så tæt på den designede model. Det bruges hovedsageligt i de tidligste stadier af produktudvikling og kan bruges i konceptuelle modeller, funktionelle prototyper, værktøj, elektronik, smykker og medicinske industrier.

3D-print kræver 3D CAD-modeller for at printe en del eller samling. 3D-modellerne kan laves ved hjælp af parametrisk CAD-software som Solidworks og CATIA V5, eller Subdivision-modelleringssoftware som 3DS og Blender.

Sprøjtestøbning er en plaststøbeproces, hvor smeltet plast føres ind i et formhulrum under højt tryk. Formen er lavet af hærdet stål og indeholder formen på den del, der skal støbes. Sprøjtestøbningsprocessen bruges til produktion af høj og medium volumen på grund af de høje omkostninger ved fremstilling af forme.

Du kan finde ud af mere om Norcks sprøjtestøbningsmuligheder her.

Da Norck leverer præcisions-CNC-bearbejdning, metalpladefremstilling, avanceret 3D-print og sprøjtestøbning, er dens liste over materialer enorm og højst sandsynlig en af de største.

Listen omfatter titanium, carbid, forskellige værktøjsstål, rustfrit stål, kulstofstål, aluminium, forskellige plasttyper, elastomer og flydende silikone.

For en komplet liste, se venligst vores materialeside.

At få et tilbud fra Norck er ganske enkelt. Du skal blot udfylde vores tilbudsformular og uploade tegninger eller dokumenter, som du ønsker, at vi skal tage et kig på for at tilbyde din(e) del(er).

Du kan få dit tilbud her.

Vores teknologiteam hos Norck mener, at kunstig intelligens kan styrke ingeniører eller automatisere processen uden menneskelig indgriben.

Vi mener, at øjeblikkelig prissætning for fremstillingsindustrien endnu ikke er moden nok til at blive offentliggjort på digitale platforme. Maskinlærings-/dyb læring-modeller, der fungerer som slutninger til at give øjeblikkelige tilbud, mislykkes fra tid til anden, hvilket giver en dårlig kundeoplevelse og bliver dermed kontraproduktiv.

At bede om en prisstigning eller ændre leveringstiden, efter at prisen og leveringstiden genereret af instant quote-systemet er blevet godkendt af kunden, er ikke det, Norck er begejstret for. Vores industri kræver fremragende nøjagtighed fra top til tå.

Når det er sagt, bruger Norck AI-applikationer til at styrke deres ingeniører med design til fremstillingsevne og pris. Men systemet øger kun vores personale, og den endelige pris og leveringstid beregnes altid ud fra aktuelle parametre og i realtid af vores ingeniører.

Norck leverer normalt dit tilbud/tilbud inden for timer til 24 timer med laserpræcision, og vi synes, det er det værd for Norck og vores kunder.

Hvis du ikke har en tegning af den del, du skal have tilbud på, kan vores designserviceteam lave en 3D/2D-tegning af en enkelt del eller en hel samling. Baseret på disse oplysninger kan vi give et faktisk tilbud på fremstilling af dine dele.

For at finde ud af mere om vores designtjenester, klik venligst her.

Langt størstedelen af Norcks produktionskapacitet er primært placeret i Tyskland, Europa og USA.

På tidspunktet for en købsordre bestemmer vi, hvilken af vores egen facilitet eller vores partners facilitet, der er bedst egnet til ordren baseret på tekniske krav, kapacitet, nærhed til forsendelsesdestinationen og andre faktorer.

Beslutningen er, hvor en ordre fremstilles, udelukkende og omhyggeligt taget af Norck.

Norck lægger stor vægt på og lægger vægt på udvælgelsen af sine leverandører.

Vi vælger vores leverandører baseret på deres ydeevne for kvalitet, levering, pris, konsistens, menneskelige ressourcer, eftersalgssupport og deres placering.

Det er vigtigt, at vores leverandører er så tæt som muligt på os i Tyskland, EU, Storbritannien og USA.

Kan du e-maile din indkøbsordre og dokumenter til din salgsingeniør hos Norck.

Norck har en bred vifte af betalingsbetingelser for sine kunder. Disse vilkår bestemmes for hver eneste kunde baseret på vores kunders troværdighed, årlige købsbeløb, betalingshistorik og andre faktorer.

Du kan betale med kreditkort og bankoverførsel (SEPA, Wire, ACH).

Vi accepterer ikke bankcheck og kontantbetalinger.

Ja, faktisk har Norck licens til at fremstille industriklinger, maskinknive, skæreværktøjer og stanser fra Baucor. Det er meget specielle værktøjer, der kræver ekstrem præcision og slibning.

Du kan finde ud af mere om Baucor her, og Norcks slibe- og slibemuligheder her.

Ja, vores kunder kan afgive en rammeordre hos Norck. Faktisk opfordrer vi vores kunder til at afgive rammeordrer, hvis de har et estimeret årligt behov for deres dele og samlinger.

Ja, vores system har mulighed for at give vores kunder mulighed for at tjekke ud online sikkert og betale for deres ordre med kreditkort.

Din salgsingeniør hos Norck sender dig et sikkert link til din e-mail. Du skal blot følge instruktionerne i den e-mail for sikker online check ud.

Ja, vi har lagermuligheder til vores kunder, som afgiver tæppebestilling til deres årlige behov.

Dette sikrer en veltilrettelagt og udført produktion fra vores side, og levering til tiden fra vores kunders side.

For at få inventarprogrammet designet specifikt til din virksomheds behov, bedes du kontakte os her.

Ja, Norck leverer detaljerede kvalitetskontrol- og inspektionsrapporter på alle fremstillede dele eller dele udvalgt med forskellige statistiske prøver. Hvis du har specifikke prøveudtagningsanmodninger og/eller krav til inspektionsrapporter og skabeloner, bedes du give os besked på tidspunktet for din indkøbsordre hos Norck.

At arbejde med Norck reducerer effektivt risici mod forsyningskædechok, uforudsete forsinkelser, prisudsving og kvalitetsproblemer. Udover sin egen kapacitet har Norck premium-adgang til hundredvis af pladefremstillings-, CNC-bearbejdnings- og 3D-printpartnere i hele Europa og USA.

Norck kører et punktbaseret leverandørsystem, hvor hver af sine hundrede leverandørers præstationer vurderes ud fra leverandørens konsistens for kvalitet, pris, levering og kundeservice.

Vi inspicerer langt de fleste af vores leverandører på stedet og afgør løbende deres egnethed til vores behov og krav.

Norck giver din virksomhed muligheden for at købe ethvert produkt inden for rækkevidden af vores muligheder, når som helst, hvor som helst og med den højeste kvalitet og inden for de hurtigste ekspeditionstider.

Norck gør din virksomheds indkøb effektivt mere stabilt, pålideligt enkeltleverandør, men alligevel kamptestet mod forsyningskæderisici såsom leveringsproblemer, kvalitetsproblemer og prisudsving.

Resiliens i forsyningskæden er virksomheders tilpasningsevne til at afbøde og mindske eventuelle negative virkninger af uventede hændelser og forstyrrelser i forsyningskæden gennem omhyggelig planlægning, forberedelser og ledelse.

Norcks evne til at få adgang til hundredvis af certificerede topkvalitetsleverandører inden for CNC-bearbejdning, metalpladefremstilling, 3D-print og sprøjtestøbning giver høj evne til at mindske eller fuldstændigt mindske de negative virkninger af enhver forsyningskædeforstyrrelse for virksomheder over hele verden.

Norck kan blive rygraden i din forsyningskædes modstandskraft.

Ja, vi underskriver tavshedspligt med vores kunder, hvis det bliver anmodet om det. Men i henhold til arten af Norcks forretningsmodel deler vi alle tegninger, tekniske og andre data og dokumenter fra vores kunder med vores leverandører. Enhver aftale, vi udfylder og underskriver, bør ikke begrænse Norcks mulighed for at dele sådanne dokumenter med sine leverandører.

På den anden side underskriver vi også tavshedspligt med alle vores leverandører som en standardprocedure. Vores leverandører accepterer at opbevare alle dokumenter, data og tegninger fra vores kunder, som om de var egne hemmelige dokumenter.