Gå til indhold

Løs dine produktionsudfordringer - ekspertrådgivning og teknisk support

Norck fremstiller ikke bare dele; vi leverer dyb teknisk ekspertise og strategisk rådgivning for at optimere dine projekter til succes i alle faser. Vi samarbejder med virksomheder på tværs af forskellige brancher for at løse komplekse produktionsproblemer, strømline processer og opnå overlegne resultater.

Konsulent- og ingeniørkompetencer

 • Design for Manufacturability (DFM): Tidlig analyse af dine designs for at sikre, at de er optimeret til omkostningseffektiv produktion, nem montering og materialevalg, hvilket minimerer iterationer og dyre omarbejdninger.
 • Materialevalg og optimering: Anbefaling af de ideelle materialer til at afbalancere dit projekts krav til styrke, vægt, holdbarhed, miljøbestandighed, æstetik og omkostninger.
 • Ekspertise inden for proces og simulering: Udnyttelse af FEA, Mold Flow Analysis og andre simuleringsværktøjer til at forudsige potentielle fejl, optimere fremstillingsprocesser og reducere behovet for fysisk prototyping.

Norcks konsulentfordel: Performance-drevne løsninger

 • Dyb erfaring med produktion: Vores ingeniører arbejder ikke kun med CAD-modeller; de forstår den virkelige verdens produktionsmetoder, tolerancer og potentielle udfordringer.
 • Fokus på din succes: Vi arbejder som en forlængelse af dit team og investerer i at optimere dit produktdesign, din produktionseffektivitet og i sidste ende din bundlinje.
 • Datadrevne anbefalinger: Vores analyser og forslag understøttes af simuleringer, materialetest (hvor det er relevant) og industriens benchmarks.
 • Skræddersyet til dine behov: Vi leverer skalerbar support, fra målrettet designkonsultation til fuldskala revision af produktionsprocesser.
 • Bro til produktion: Vores konsulenttjenester passer sammen med vores produktionskapacitet, hvilket giver en enkelt partner til at løse problemer og få dit produkt på markedet.

VORES SERVICES

Hvorfor vælge Norck til Consulting & Engineering?

 • Fremskynd dine projekter: Optimer design på forhånd, så du minimerer forsinkelser og dyre ændringer i produktionsfasen.
 • Omkostningseffektive forbedringer: Vores indsigt fører ofte til materialebesparelser, strømlinede processer og forbedret udbytte - hvilket øger din rentabilitet.
 • Produktforbedringer: Udnyt vores ekspertise til at forbedre dit produkts ydeevne, holdbarhed og appel til kunderne.
 • Reducer risiko, øg selvtillid: Grundige analyser og simuleringer hjælper dig med at lancere produkter med større pålidelighed og reducere risikoen for tilbagekaldelser.
 • Din innovationspartner: Uanset om du skal tackle en specifik udfordring eller optimere hele din produktion, er vi her for at støtte din vækst.

Er du klar til at optimere din produktion? Kontakt os for en konsultation i dag!

HVAD NORCK GØR BEDST

HVORFOR NORCK?

Få adgang til enorm produktionskapacitet

Ud over Norcks egen produktionskapacitet har Norck adgang til hundredvis af serviceudbydere af plade-, CNC-bearbejdnings- og 3D-printningstjenester af højeste kvalitet i Europa og USA, hvilket gør Norck til en af de førende digitale producenter i verden.

Reducer risici i forsyningskæden

Et samarbejde med Norck reducerer effektivt din risiko for chok i forsyningskæden, uforudsete forsinkelser, prisudsving og kvalitetsproblemer og øger dermed din virksomheds modstandsdygtighed i forhold til outsourcing og forsyningskæden.

Innovation på arbejdspladsen

Udover at være en virksomhed, der arbejder med kunstig intelligens og digital fremstilling, udvikler vi også ekstremt innovative produktionsværktøjer, inventar og selvfølgelig softwareapplikationer som RapidCAD, en yderst intuitiv og innovativ webbaseret CAD-applikation.

Kunstig intelligens forstærket

Norck indsamler og bruger tusindvis af datapunkter til at supplere sine ingeniører med et avanceret kunstigt intelligent system, der giver bedre design og fremstillingsmuligheder.

Grønt drevet

Norck opfordrer sine partnere til at være CO2-neutrale og prioriterer leverandører, der overholder CO2-neutrale krav, frem for leverandører, der ikke overholder kravene.

FÅ MERE AT VIDE OM VORES MULIGHEDER

EUROPAS OG USA'S FØRENDE VIRKSOMHED INDEN FOR DIGITAL PRODUKTION