Gå til indhold

Hvorfor Norck?

Artificial Intelligence Augmented

Kunstig intelligens forstærket

Norck indsamler og bruger tusindvis af datapunkter til at supplere sine ingeniører med et avanceret kunstigt intelligent system, der giver bedre design og fremstillingsmuligheder.

Innovation at Work

Innovation på arbejdspladsen

Udover at være en virksomhed, der arbejder med kunstig intelligens og digital fremstilling, udvikler vi også ekstremt innovative produktionsværktøjer, inventar og selvfølgelig softwareapplikationer som RapidCAD, en yderst intuitiv og innovativ webbaseret CAD-applikation.

Chain Resilience

Reducer risici i forsyningskæden

Ved at arbejde med Norck reducerer du effektivt dine risici i forhold til chok i forsyningskæden, uforudsete forsinkelser, prisudsving og kvalitetsproblemer. Ud over sin egen kapacitet har Norck førsteklasses adgang til hundredvis af partnere inden for pladebearbejdning, CNC-bearbejdning og 3D-printing i Europa og USA.

Access to Huge Capacity

Sikkerhed i forsyningskæden

Ud over Norcks egen produktionskapacitet har Norck adgang til hundredvis af serviceudbydere af plade-, CNC-bearbejdnings- og 3D-printningstjenester af højeste kvalitet i Europa og USA, hvilket gør Norck til en af de førende digitale producenter i verden.

Green Driven

Grønt drevet

Norck opfordrer sine partnere til at være CO2-neutrale og prioriterer leverandører, der overholder CO2-neutrale krav, frem for leverandører, der ikke overholder kravene.

Ud over sin egen produktionskapacitet har Norck en lang tradition for at udvikle og investere i digitale produktionsteknologier med henblik på at fremme og forbedre kundernes forsyningskædesystemer. Ved at kombinere vores lange historie inden for teknologiudvikling med vores høje kvalifikationer inden for fremstilling af metal-, plast- og kompositdele har vi tilstræbt at blive den førende kilde til vores kunders behov inden for præcisionsmetal, plast og komposit.

I begyndelsen af 2020 har vores verden oplevet en pandemi af et omfang, som ikke er set siden byldepestens dage i middelalderen. Resultaterne af pandemien har haft og vil få langvarige virkninger på forsyningskædesystemerne. De fleste virksomheder og endda lande har nu indset, at deres afhængighed af visse producenter i visse lande faktisk var for stor. Det har resulteret i højere priser, lange leveringstider og ringere kvalitet i krisetider. På den anden side føler de fleste virksomheder stadig den smerte, som tidligere tiders valg har påført dem.

Selv om Norck begyndte sin rejse mod digital produktion længe før pandemien, følte vi et behov for at ompositionere og omlægge vores virksomhed mere i overensstemmelse med behovene i en verden efter pandemien.

Vores vigtigste mission er at sikre vores kunders forsyningskæde ved at sikre, at vores kunder har adgang til de produkter og tjenester, de har brug for, hele tiden og hver gang til rimelige priser, uden udsving i priser og leveringstider, med en produkt- og servicekvalitet, der overstiger deres forventninger.

For at nå denne mission udvikler vi teknologi og arbejder utrætteligt som et team af mekaniske ingeniører, salgsingeniører, supply chain-ingeniører, produktdesignere, softwareingeniører og ingeniører inden for kunstig intelligens. Dette kræver også, at vi forbedrer processerne for design for manufacturability, at vi samarbejder med de bedste producenter for at udvide vores adgang til produktionskapacitet af høj kvalitet, og endelig, men vigtigst af alt, at vi forstår vores kunders behov så detaljeret som muligt.

Norck, en førende produktionsvirksomhed drevet af teknologi, data af høj kvalitet og kunstig intelligens, fokuserer på fremstilling af pladedele af fremragende kvalitet, specialfremstillede dele og komponenter, et bredt udvalg af 3D-printede dele og støbninger. Det er en enkelt kilde for en bred vifte af virksomheder over hele verden til deres behov for metalpladefremstilling, CNC-bearbejdning, 3D-print og støbning.

Ud over sin egen produktionskapacitet har Norck adgang til en enorm produktionskapacitet hos sine partnere af højeste kvalitet i Europa og USA, hvilket gør det muligt for Norck at tilbyde sine kunder produktion i små og store mængder, hurtig prototypefremstilling og en bred vifte af produktionstjenester fra metalpladefremstilling til 3D-printing.

Norcks datadrevne AI-tilgang til fremstilling maksimerer den samlede produkt- og servicekvalitet og minimerer samtidig omkostningerne til dele og tjenester. Dette fører til produkter af høj kvalitet, bedre lagerprogrammer for vores kunder over hele verden og bedre synlighed for styring af forsyningskæden.

Norcks team af produktionsingeniører, meknikingeniører, kvalitetsingeniører, supply chain-ingeniører, industrielle designere, ingeniører inden for kunstig intelligens, dataloger og udviklere af softwareapplikationer arbejder på en unik og sammenhængende måde for at give din virksomhed produktionsdele og -tjenester af høj kvalitet, bedre design for fremstillingsegnethed og alt sammen drevet af data og kunstig intelligens.

Som en enkelt kilde til alle dine produktionsbehov minimerer Norck dine overheadomkostninger, diversificerer din forsyningskæde og reducerer virkningen af chok i forsyningskæden, pris- og leveringsudsving, forbedrer dine deles design for fremstillbarhed, forbedrer kvaliteten af de tjenester og dele, du outsourcer, minimerer leverandørernes risici, forbedrer din købekraft og leverer varer og tjenester med en filosofi om just in time.

SE NORCK'S MULIGHEDER

VORES SERVICES

HVAD NORCK GØR BEDST

FÅ MERE AT VIDE OM VORES MULIGHEDER

EUROPAS OG USA'S FØRENDE VIRKSOMHED INDEN FOR DIGITAL PRODUKTION