Gå til indhold

Opnå ydeevne og æstetik med Norcks overfladebehandlinger

Achieve Performance & Aesthetics with Norck's Finishes

Norck tilbyder et bredt udvalg af overfladebehandlinger afhængigt af fremstillings- og produktionsmetoden.

Uanset om du har masseproduktionsprojekter med forskellige dele, der er samlet sammen, eller en enkelt enhed, der skal fremstilles i små eller store mængder, har vi den rette efterbehandling til at styrke, forbedre udseendet og tilpasse dine dele.

Hvilke overfladebehandlinger tilbyder Norck?

Norck tilbyder et stort udvalg af metal- og plastfinish:

Færdig

Metalplader

CNC-fræsning

CNC-drejning

Støbning

Ekstrudering af metal

3D-printning

Sprøjtestøbning

Metaller

Overfladebehandling

(mat -> glans)

X

X

X

Afgræsning

X

X

X

X

X

X

plettering

X

X

X

Anodisering

X

X

X

X

Varmebehandling

X

X

X

X

X

X

Pulverlakering

X

X

X

X

X

X

Maling

X

X

X

X

X

X

Svejsning

X

X

X

X

X

X

Nittearbejde

X

Samling

X

X

X

X

X

X

Afprøvning

X

X

X

X

X

X

Plastik

Strukturer af støbeforme

X

Overfladebehandling

(mat -> glans)

X

X

X

Indsættelse af gevind

X

X

X

X

Tampontryk

X

X

X

X

Lasergravering

X

X

X

X

Svejsning

X

X

X

X

Klar overfladebehandling

X

X

Plating

X

X

X

X

Samling

X

X

X

X

afprøvning

X

X

X

X

Beskrivelse af metalfinish:

Overfladebehandling: Det er en fællesbetegnelse, der beskriver flere metoder til fjernelse af materiale for at opnå en mat eller glat overflade.

Afgratning: Afgratning er en proces til fjernelse af ru kanter eller mindre ujævnheder (grater) fra en fremstillet del.

Plating: Det er en efterbehandlingsproces, hvor et lag krom, kobber eller nikkel tilsættes den fremstillede del for at forbedre udseendet eller hæmme korrosion.

Anodisering: Det er en overfladebehandling af den fremstillede del for at beskytte og forbedre dens udseende.

Varmebehandling: Det er en række metoder, der ændrer den forarbejdede delens fysiske egenskaber, f.eks. elasticitet.

Pulverlakering: Det er en proces, hvor elektriske ladninger smelter et tørt pulver på overfladen af den fremstillede del. Delen kommer i en ovn for at glatte belægningen. Pulverlakering er mere stiv end maling

Maling: Det er en proces, hvor der tilsættes maling til den fremstillede del.

Svejsning: Det er en proces, hvor metaldele smelter sammen ved hjælp af varme, tryk eller elektriske ladninger. Svejste komponenter skal have samme materiale og samme tykkelse. Se vejledningen om svejsningskonstruktion for at få flere oplysninger. Norck tilbyder flere svejsemetoder, f.eks. MIG og TIG.

Nittearbejde: Nittering bruges til at samle to eller flere metalpladedele ved hjælp af nitter ( en fastgørelsesanordning som en stifter, men med en kuppel i den ene ende).

Samling: Produktmontering: Ved produktmontering forstås samling af dele (fremstillet og/eller købt) til et slutprodukt eller underenheder. Det kan udføres manuelt ved hjælp af konventionelt værktøj eller halvautomatisk ved hjælp af specialmaskiner (med aktuatorer og motorer).

Afprøvning: Det er en række operationer, der udføres på et produkt eller en del for at validere dets form, udseende eller funktionalitet.

Beskrivelse af plastfinish:

Formteksturer
Det er en proces til sprøjtestøbning, hvor der graveres mønstre i formhullerne. Det bruges til at forbedre den støbte deles udseende eller håndtering.

Overfladebehandling
Ved sprøjtestøbning opnås overfladebehandlinger ved at ændre overfladebehandlingen af hulrummenes overflader (ved hjælp af CNC-bearbejdning). Ved 3D-printning kan det være nødvendigt at efterbehandle ved at fjerne materiale.

Indsættelse af gevind
Et gevindindsats er et metalfastgørelseselement, der fungerer som en bolt, fordi plastmateriale er blødt, og hvis man bruger almindelige gevind til skruer, vil plastgevindet blive slidt meget hurtigt.

Tamponudskrivning
Det er en udskrivningsproces, der udskrives på 3D-overflader. Den er fremstillet ved hjælp af en silikoneklods, der overfører billedet fra kliché til den ønskede overflade på den fremstillede del.

Lasergravering
Det er en proces, hvor en laserstråle markerer den ønskede overflade. Lasergravering kan ætsning af tekst, tal, logoer eller vektorbilleder.

Svejsning
Svejsning er en teknik, der anvendes til at samle to eller flere plastdele ved at smelte dem sammen eller ved at tilføje et tredje materiale. Den omfatter flere metoder, f.eks. ultralydssvejsning, varmelegeme og lasersvejsning.

Klar belægning
Det er processen med at tilføje et tyndt gennemsigtigt lag til plastdele. Klar coating anvendes på 3D-printede dele for at udjævne og forbedre udseendet.

Plating
Plating på plastdele svarer til metalplatingprocessen, som foregår ved at tilføje et lag krom, kobber eller nikkel til den fremstillede del for at forbedre udseendet eller hæmme korrosion.

VORES SERVICES

HVAD NORCK GØR BEDST

UOVERTRUFFEN TEKNISK SUPPORT

Teknisk ekspertise, hvert skridt på vejen

NORCK tilbyder specialfremstilling og tekniske løsninger, der er skræddersyet til dine specifikke behov på tværs af forskellige brancher.

Optimer dit design til produktion

NORCK's ingeniører kan gennemgå dit design og give feedback for at forbedre fremstillingsmulighederne, omkostningseffektiviteten og effektiviteten.

Din løsning, din skala

Uanset om du har brug for en enkelt prototype eller fuldskalaproduktion, er NORCK's ingeniører klar til at samarbejde med dig. Kontakt os for at diskutere, hvordan vi kan bringe dit koncept til live.

Skræddersyede løsninger til NORCK-kunder

NORCK har specialiseret sig i at levere unikke produktions- og ingeniørløsninger, der er designet til at opfylde den enkelte kundes specifikke behov. Vores ekspertise dækker en bred vifte af industrier og applikationer.

HVORFOR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få adgang til enorm produktionskapacitet

Ud over Norcks egen produktionskapacitet har Norck adgang til hundredvis af serviceudbydere af plade-, CNC-bearbejdnings- og 3D-printningstjenester af højeste kvalitet i Europa og USA, hvilket gør Norck til en af de førende digitale producenter i verden.

 Creating Supply Chain

Reducer risici i forsyningskæden

Et samarbejde med Norck reducerer effektivt din risiko for chok i forsyningskæden, uforudsete forsinkelser, prisudsving og kvalitetsproblemer og øger dermed din virksomheds modstandsdygtighed i forhold til outsourcing og forsyningskæden.

Innovation at Work - Norck

Innovation på arbejdspladsen

Udover at være en virksomhed, der arbejder med kunstig intelligens og digital fremstilling, udvikler vi også ekstremt innovative produktionsværktøjer, inventar og selvfølgelig softwareapplikationer som RapidCAD, en yderst intuitiv og innovativ webbaseret CAD-applikation.

Art artificial intelligent system

Kunstig intelligens forstærket

Norck indsamler og bruger tusindvis af datapunkter til at supplere sine ingeniører med et avanceret kunstigt intelligent system, der giver bedre design og fremstillingsmuligheder.

Green Driven - Norck

Grønt drevet

Norck opfordrer sine partnere til at være CO2-neutrale og prioriterer leverandører, der overholder CO2-neutrale krav, frem for leverandører, der ikke overholder kravene.

FÅ MERE AT VIDE OM VORES MULIGHEDER

EUROPAS OG USA'S FØRENDE VIRKSOMHED INDEN FOR DIGITAL PRODUKTION