Gå til indhold

Bliv leverandør til Norck

Ud over sin egen produktionskapacitet har Norck en lang tradition for at udvikle og investere i digitale produktionsteknologier med henblik på at fremme og forbedre kundernes forsyningskædesystemer. Ved at kombinere vores lange historie inden for teknologiudvikling med vores høje kvalifikationer inden for fremstilling af metal-, plast- og kompositdele har vi tilstræbt at blive den førende kilde til vores kunders behov inden for præcisionsmetal, plast og komposit.

I begyndelsen af 2020 har vores verden oplevet en pandemi af et omfang, som ikke er set siden byldepestens dage i middelalderen. Resultaterne af pandemien har haft og vil få langvarige virkninger på forsyningskædesystemerne. De fleste virksomheder og endda lande har nu indset, at deres afhængighed af visse producenter i visse lande faktisk var for stor. Det har resulteret i højere priser, lange leveringstider og ringere kvalitet i krisetider. På den anden side føler de fleste virksomheder stadig den smerte, som tidligere tiders valg har påført dem.

Selv om Norck begyndte sin rejse mod digital produktion længe før pandemien, følte vi et behov for at ompositionere og omlægge vores virksomhed mere i overensstemmelse med behovene i en verden efter pandemien.

Vores vigtigste mission er at sikre vores kunders forsyningskæde ved at sikre, at vores kunder har adgang til de produkter og tjenester, de har brug for, hele tiden og hver gang til rimelige priser, uden udsving i priser og leveringstider, med en produkt- og servicekvalitet, der overstiger deres forventninger.

For at nå denne mission udvikler vi teknologi og arbejder utrætteligt som et team af mekaniske ingeniører, salgsingeniører, supply chain-ingeniører, produktdesignere, softwareingeniører og ingeniører inden for kunstig intelligens. Dette kræver også, at vi forbedrer processerne for design for manufacturability, at vi samarbejder med de bedste producenter for at udvide vores adgang til produktionskapacitet af høj kvalitet, og endelig, men vigtigst af alt, at vi forstår vores kunders behov så detaljeret som muligt.

Hvad laver Norck?

Vores digitale produktionsvirksomhed har til formål at minimere kundernes risici i forsyningskæden ved at gøre on-demand-produktion let og overkommelig for alle virksomheder. Derfor har vi omdannet alt til en digital platform, hvor kunderne hurtigt og nemt kan få tilbud på deres præcisionsdele i metal og plast og få adgang til vores topkvalificerede ingeniører til at udvikle og tilpasse design.

Vi sætter pris på at arbejde sammen med kvalitetsleverandører for at opfylde vores kunders stigende behov. Vi søger samarbejde med topleverandører inden for metalplader, CNC-bearbejdning, 3D-printing, fremstilling af kompositmaterialer og plastfremstilling.

Hvilke brancher betjener Norck?

Norck leverer til en lang række industrier, herunder luft- og rumfart, forsvar, bilindustrien, robotteknologi, industri, forbrugerprodukter, elektronik, medicin, hardware, maskiner, energi, uddannelse og fremstilling af gravemaskiner.

Vi søger aktivt efter producenter af høj kvalitet og med stor kompetence, der betjener disse industrier. Vi er meget selektive i vores evalueringer og kræver visse certificeringer for hver enkelt industri.

Hvad kendetegner Norck?

Præcision, fremragende kvalitet, hurtig levering og skalérbarhed er Norcks fire søjler.

Vores automatiserede og brugervenlige platform giver dig som leverandør adgang til et stort netværk af kunder, der venter på at realisere deres projekter.

Norck tager sig af besværet med at finde kunder, definere behov, tekniske krav og forhandlinger, så du kun skal fokusere på at producere med en enkelt kunde: Norck. Dette vil hjælpe dig med at udvikle din virksomhed og udvide dit distributionsnetværk og dine salgskanaler i USA, Europa og andre steder.

Norck har fremragende betalingsbetingelser for sine leverandører, der spænder fra forudbetaling til netto 30.

Hvilke kompetencer skal din virksomhed have?

Hvis din virksomhed har en dokumenteret arbejdsrekord, referencer fra dine kunder i Europa og USA, gode produktionsmuligheder inden for præcisionsmetal, plast og kompositmaterialer og vigtigst af alt fremragende menneskelige ressourcer, søger vi aktivt efter pladeproducenter af høj kvalitet, CNC-bearbejdningsvirksomheder, der kan fremstille præcisionsspecifikke metaldele og metalkomponenter fra en lang række materialer, 3D-printvirksomheder og producenter af plastkomponenter.

Er du interesseret i at blive leverandør til Norck?

Hvis du er interesseret, vil vi gerne vurdere din virksomheds kvalifikationer for at se, om de opfylder vores krav.

Du skal blot udfylde kontaktformularen nedenfor, så vi kan sende dig en kopi af vores formular til vurdering af leverandørkvalitet for at starte kvalifikationsvurderingsprocessen.

HVAD NORCK GØR BEDST